Jdi na obsah Jdi na menu

Cestopisy

Příspěvky

Trek Naar - Nepál jaro 2018

Na přelomu dubna a května jsme prošlápli trek vedle Annapuren, který nese jméno Naar - Phu. Krátký popis.

Co nás naučil trek kolem Annapuren

uvodni.jpgO treku kolem Annapuren od Adély Procházkové a Pavla Rujzla

Říjen 2015 - Annapurna Circuit Trek přes Tilicho Lake od Ivy a Pavla

tit.jpgŘíjen 2015 - Annapurna Circuit Trek přes Tilicho Lake po zemětřesení. Před naší cestou jsme hodně čerpali z těchto stránek, proto také sem píšeme naše zkušenosti z Nepálu z října 2015.

Přečíst | Komentářů: 7

Tři sedla + Gokyo a EBC od Ivy a Kuby – podzim 2014

ama-dablam_mm.jpgSepsala Iva 6. 11. 2014. ak Iva a Kuba putovali přes tři sedla, spálilo je himalájské slunce a potkali Petera Hillaryho, syna Sira Edmunda Hillaryho.

Přečíst | Komentářů: 14

Gokyo od Jirky a Jany - podzim 2013

dsc_0466mm.jpgPár aktuálních informací ze zajímavé varianty treku na Gokyo. Po jedné straně údolí tam a po druhé zpět. Navíc (na to období) s docela neobvyklou nadílkou sněhu.

Přečíst | Komentářů: 5

BC Annapurna - aktuálně Petr Jansa

titibc_.jpgPetr párkrát navštívil náš web a na oplátku nám, po návratu z úspěšného treku do BC Annapurny, poskytl pár aktuálních, cenných informací.

Přečíst | Komentářů: 0

Aktuálně z oblasti Everestu (Vojta, Jirka, Láďa, Pepa)

26afbb54f5_61939536_o2_.jpgPár aktuálních a užitečných informací, tipů od Vojty, Jirky, Láďi a Pepy, kteří se před pár dny (22.10.) vrátili z treku na Gokyo a do BC Everest.

Přečíst | Komentářů: 1

Valentovi - BC Annapurny

tit.jpgPavel Valenta a jeho žena nám poskytnuli aktuální informace z treku do BC Annapurny, který absolvovali letos v únoru (2012). Informace o časech, terénu, cenách v lodžích, permitech atd.

Přečíst | Komentářů: 4

Rolwaling - reportáž Jany Hlaváčkové

jana_renjo_pass_mm.jpgMoc pěkná reportáž Jany Hlaváčkové, která šla Rolwaling na podzim 2010 společně s Mílou Krčkem a jeho skupinou, se kterým jsme byli, při plánování jejich cesty, v kontaktu.